Ágoston Sándor Alapítvány > Dokumentumok > 2006 > 1%-os fölajánlások, 2006 <előző | következő>

2006. évi 1%-os szja-felajánlások felhasználása

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden támogatónknak, hogy a 2006. évi személyi jövedelemadójából a felajánlható 1%-ot az Ágoston Sándor Alapítvány számára utaltatta át.

2006-ban Alapítványunk számára személyi jövedelemadók 1%-ából az APEH által átutalt összeg 121000 Ft volt.

Ezt az összeget részben zilahi árvaház többszöri látogatása során felmerülő utazási költségeinkre fordítottuk, részben pedig a 2007. augusztus 19-26. között, az erdélyi Sárdon folytatott munkánk során felmerülő költségeinket fizettük ki az 1%-okból befolyt összegből.

Sárdon folytattuk a műemléktemplomok megmentése érdekében elkezdett munkánkat. 20 fő dolgozott a református templom körül, köztük magyarországi teológusok, művészettörténészek, önkéntesek, mérnökök, szakemberek. A tetőszerkezet és a födém itt is javításra szorult, 2007-ben a födém javítása történt meg. Kisebb munkálatok elvégzése miatt ezen a nyáron visszatértünk Borberekre és Kéméndre is. Az anyagköltséget és a munkabéreket, az útiköltséget és az ott tartózkodás költségeit ez alkalommal is mi fizettük.

Horváth Ákos, az Ágoston Sándor Alapítvány kuratóriumának elnöke