Ágoston Sándor Alapítvány > Beszámolók > 2013 > Zsobok, 2013 <előző | következő>
Erdélyi gyermekotthon lakói adják elő Kovács András Péter monológját

A zsoboki református Bethesda Gyermekotthon lakói és az Ágoston Sándor Alapítvány önkéntesei egy különleges meglepetéssel készültek idén karácsonyra.

Az alábbi a videóban az erdélyi gyermekek adják elő Kovács András Péter Karinthy-gyűrűs humorista monológját. Minden gyermek egy-egy mondatot mond. A háttérben pedig csendben meghúzódik az otthonuk, valamint a meseszép erdélyi magyar falu, Zsobok.

Az elmúlt évek során a zsoboki református gyermekotthon lakói és alapítványunk önkéntesei kölcsönösen megkedveltük egymást. Évente többször látogatunk el Kalotaszeg ezen eldugott kis falucskájába, ahol éktelen jókedv fogad minket minden alkalommal! A videó bemutatásával ezt az örömöt szeretnénk tovább adni.

Ha szívesen hozzájárulna a Zsobokon folyó munkánkhoz, köszönettel elfogadjuk támogatását, amit az alapítványunk számlaszámára való átutalással tehet meg, a közleményben a „Zsobok” szót feltüntetve.

A videót Bélafi László készítette.