Ágoston Sándor Alapítvány > Beszámolók > 2012 > Karácsonyi ajándékozás Módoson, 2012. XII. <előző | következő>
Karácsonyi ajándékozás Módoson – 2012. december

Péntek délután indultunk ismét Módosra, a már hagyományos karácsonyi ajándékosztásra. Itthon teológustársainknak és barátainknak köszönhetően is sok-sok névre szóló ajándék összegyűlt. Az oda út az időjárási viszonyok miatt kissé hosszadalmas volt, de épségben odaértünk. A nagy havazás miatt több gyerek nem tudott eljönni az imaházba, ahová szombat délelőtt vártuk őket. Közös ebéddel és játékkal. Már szintén hagyomány a közös áhítat és az, hogy ilyenkor minket is meglepnek a gyerekek egy kis ajándékkal, és közös versmondással énekléssel. Örültünk neki, hogy új arcokat is láttunk, ebben az évben többen csatlakoztak a magyar órákhoz is a gyerekek közül. Szombat késő délután indultunk vissza kisbusszal Budapestre.

Részt vettek: Horváth Ákos, Bölcsföldi András, Horváth Sándor, Horváth Evelin, Horváth Ábel, Horváth Mariann, Ványi Noémi, Mészáros Kata

Horváth Mariann